Privatlivs politik.

Ingen personlige oplysninger, der registreres på www.jkfluer.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Jkfluer.dk

.

I forbindelse med den elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet.

Shopsystemet anvender ikke cookies.

Vi bruger en logstatistik på jkfluer.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.
Direktøren og de ansatte for Jkfluer.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Du kan valgfrit få din e-mailadresse optaget på en mailingliste hos Jkfluer.dk, således at du løbende modtager nyheder og anden information fra Jkfluer.dk. Denne service kan du til enhver tid til- og framelde dig, helt som du ønsker.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

Forbehold

Jkfluer.dk tager forbehold for ‘trykfejl’ – tastefejl i priser eller produktbeskrivelser, udsolgte varer, samt fejlagtigt oplyst produktinfo fra vores leverandører.

Kontakt

Er du i tvivl om noget, så er du altid velkomment til at kontakte os på (+45) 42150704 Du kan også sende en mail til info@jkfluer.dk

Vi besvarer som regel mails indenfor 24 timer i hverdagen.